Ons hek eindelijk weer gerepareerd

pro_kozijnen

Eindelijk, we kunnen we meer een gerust hart slapen. Zo kon dit eerst niet door ons kapotte hek wat dag en nacht open stond. We konden het hek niet meer sluiten omdat deze helemaal scheef hing. Omdat ik en mijn vrouw zelf geen klussers zijn, besloten we om voor de taak om het hek te repareren contact op te nemen met Timmerbedrijf de Valk. Tijdens het telefoongesprek vroeg de medewerker of hij een keer langs komen of dat ik een foto kon maken van het hek in de slechte toestand. Ik koos voor de laatste optie.

Timmerbedrijf de Valk

‘’Kreeg een uitgebreid antwoord’’

Toen ik de foto had verstuurd kreeg ik binnen een paar minuten al een response. Het bedrijf wist meteen hoe het kon worden opgelost en daarom plande we een datum in voor de reparatie van het hek. Op de dag van de reparatie waren de medewerkers van Timmerbedrijf de Valk netjes op tijd bij mij aan de deur. Ik bood ze meteen een kop koffie aan en tijdens het drinken van de koffie vroeg ik wat er precies ging gebeuren. Ze hebben me vervolgens een uitgebreid antwoord gegeven. Alles was voor mij duidelijk dus liet ik de medewerkers hun werk doen.

Timmerbedrijf de Valk

Tevreden over de werkzaamheden

Na een klein uurtje was het hek al weer gerepareerd. Er moesten gewoon nieuwe scharnieren in en ook moest er het een en ander versterkt worden. Het werk wat de medewerkers van timmerbedrijf de Valk hebben verricht heeft veel resultaat opgelopen. Het kan namelijk weer normaal open en dicht. Ook is de stevigheid van het hek echt veranderd. Ik en ook mijn vrouw zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van timmerbedrijf de Valk.