Een bubbelbad kopen voor in de tuin

Bubbelbaden

Een bubbelbad kopen, dat hebben wij gedaan toen we onze nieuwe tuin hebben aangelegd. Ik wilde heel graag een jacuzzi in de tuin om lekker te kunnen ontspannen. Onze tuin is er groot genoeg voor dus we besloten om er voor te gaan.

Een bubbelbad kopen bij Bodyfit

Een bubbelbad kopenEen bubbelbad kopen doe je niet zomaar dus we hebben veel informatie gezocht op internet. Zo kwamen we terecht bij Bodyfit. Hier heb je veel keuze in allerlei wellness producten. Van zwembaden tot sauna’s en natuurlijk ook verschillende soorten bubbelbaden. Zo vertegenwoordigen ze twee spamerken: 4 seasons spa en Dimension One spa.

Energiezuinig en onderhoudsarm

Een aantal dingen vond ik belangrijk. Ik wilde een bubbelbad kopen waar weinig onderhoud voor nodig was. Natuurlijk is het belangrijk om regelmatig de filters te vervangen om het water schoon en zuiver te houden. Ik wilde dus graag een spa waarin ik dat eenvoudig zelf kon doen. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat het bubbelbad energiezuinig in gebruik was. Bij Bodyfit hebben ze een groot aantal bubbelbaden. We zijn hier erg goed geholpen en geadviseerd.

Heerlijk tot rust komen

SpaOns bubbelbad is inmiddels geleverd en geplaatst en ook de rest van de tuin is klaar. We kunnen heerlijk tot rust komen in onze spa en genieten van onze prachtige tuin. Ik ben erg blij met de keuze die we gemaakt hebben. Ook het onderhoud valt reuze mee. Voor het behoud van het bubbelbad is het natuurlijk wel belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. De producten die hiervoor nodig zijn zoals filters en waterbehandeling, kun je ook eenvoudig bij Bodyfit kopen. In de showroom of via de webshop. Ook zijn er verschillende leuke en handige accessoires te koop op het gebied van wellness.

Wil jij ook een bubbelbad kopen? Breng dan zeker eens een bezoek aan Bodyfit in Zeewolde.